X
U bent hier : MijnFinanciën.be » Nieuws » Waarom is de Belg de kampioen van het sparen ? Laat het ons weten !

Waarom is de Belg de kampioen van het sparen ? Laat het ons weten !

de belg is de kampioen van het sparen

Iedereen weet het, de Belg is één van de verwoedste spaarder in Europa, maar ook wereldwijd.

Hoe legt u dit uit ? Laat het ons weten

De Belg spaartHet is nog verwonderlijker in de huidige conjunctuur. Inderdaad, 80 procent van de gespaarde bedragen bevinden zich op spaarrekeningen met rendementen die lager liggen dan de inflatie wat dus concreet betekent dat u geld verliest als u het op deze manier inversteert! Opmerkelijk, niet? Maar gewoontes veranderen vraagt inzicht in het waarom.

Hoe legt u dit typisch Belgisch gedrag uit?

Spaart u vooral uit voorzorg?
Volgt u de goede raad van uw bankier?
Begrijpt of kent u de alternatieven niet?
.....

We rekenen op u om ons te laten weten WAAROM de Belg de kampioen van het sparen is. We danken u bij voorbaat.

Om uw mening of ervaring met ons te delen, hebben we hieronder ruimte voorzien om dit te doen. We zouden erg graag het spaargedrag van de Belgen beter begrijpen.

Indien u liever volledig anoniem blijft en liever uw mening rechtstreeks met ons deelt, aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier.

Het team van MijnFinanciën.be

Ik deel :

Laat een reactie achter




Door uw reactie te plaatsen, stemt u ermee in dat de opmerking, de naam en de e-mail die in het formulier zijn ingevoerd, evenals uw IP-adres worden geregistreerd en gebruikt wordt zoals uitgelegd in de sectie "Een opmerking over een artikel schrijven" op de pagina "Juridische bepalingen en privacy beleid".

Newsletter

Schrijf u nu in om gratis onze nieuwsbrief per email te ontvangen!

“Op de hoogte blijven en vergelijken maakt het voor u mogelijk om geld te besparen en om op een efficiënte manier om te gaan met uw persoonlijke financiën."

Houdt u niet van spam? Wij ook niet ! We gebruiken uw emailadres louter voor het vermelde doeleinde, namelijk onze nieuwsbrief naar u versturen. Uw email zal in geen enkel geval verstrekt worden aan derden.

>> Meer informatie over de verwerking van uw gegevens <<