U bent hier : MijnFinanciën.be » Nieuws » Een specifieke lening voor digitale apparaten !

Een specifieke lening voor digitale apparaten !

Lening voor digitale apparaten

Lening voor digitale apparaten nodig? Dat kan via een persoonlijke lening. Dit is een lening zonder verantwoording die meestal gebruikt kan worden voor om het even welk project. Hello Bank onderscheidt zich van de concurrentie door een krediet aan te bieden dat specifiek gericht is op de aankoop van digitale apparaten.

Het te lenen bedrag is beperkt en de maximale aflossingsperiode is relatief kort, wat het voor Hello Bank mogelijk maakt om een interessantere interestvoet aan te bieden.

Een lening bestemd voor digitale apparaten

Wenst u uw computer te vervangen door een recenter model of door een laptop? Droomt u ervan om de meest recente smartphone te kopen? Of vindt u dat het hoog tijd is om een tablet aan te schaffen om gemakkelijker te surfen? Is het antwoord op één van deze vragen ja, dan is de digitale lening de ideale oplossing. Dankzij deze persoonlijke lening van Hello Bank is het eenvoudig om uw droomapparaat op krediet aan te schaffen. U kan de geleende som echter niet gebruiken voor andere doeleinden: zo kan u bijvoorbeeld het geleende bedrag niet gebruiken om uw vakantie te financieren, maar u kan het geld wel gebruiken om een digitaal fotoapparaat aan te schaffen.

Beperkt maximaal bedrag en maximale looptijd t.o.v. klassieke persoonlijke leningen

Bij een klassieke persoonlijke lening kan u een maximaal bedrag lenen dat kan gaan van een paar duizenden tot een paar tienduizenden euro’s, met een maximale looptijd gaande tot 10 jaar. Het maximale bedrag dat u kan lenen bij Hello Bank is 2500 euro met een maximale looptijd van 24 maanden. Het minimale bedrag is 500 euro en de minimale looptijd is 3 maanden. Deze limieten zijn logisch aangezien het hier gaat om een krediet “op maat”.

Het resultaat ? Een persoonlijke lening met de beste interestvoet !

Door een specifieke lening voor digitale apparaten aan te bieden, kan Hello Bank U ongewoon lage interestvoeten aanbieden. Om dit beter te illustreren, zullen we nu de klassieke persoonlijke lening zonder verantwoording van Hello Bank vergelijken met de digitale lening.

Simulatie voor een klassieke persoonlijke lening zonder verantwoording :

  • Geleend bedrag: 1.250€
  • Looptijd: 12 maanden (1 jaar)
  • JKP: 8,50%
  • Totaal te betalen bedrag: 1.306,08€

Simulatie voor een digitale lening:

  • Geleend bedrag: 1.250€
  • Looptijd: 12 maanden (1 jaar)
  • JKP : 2,40%
  • Totaal te betalen bedrag: 1.266,12€

Het resultaat is duidelijk : het JKP ligt drie keer lager bij een digitale lening, met een niet te verwaarlozen verschil van 40€  op het totaal af te lossen bedrag. Voor meer informatie en om uw krediet – gratis en totaal vrijblijvend – online te simuleren verwijzen we u naar de website van Hello Bank:

Lening voor digitale apparaten

Ik deel :