U bent hier : MijnFinanciën.be » Nieuws » Lening zonder verantwoording of niet aangewezen krediet

Lening zonder verantwoording of niet aangewezen krediet

Lening zonder verantwoording of niet aangewezen krediet

Flexibiliteit, snelheid en gemak zijn de sleutelwoorden voor dit type krediet.

Een persoonlijke lening zonder verantwoording is een lening waarbij de persoon die het krediet aanvraagt niet moet aantonen waarvoor hij of zij het geleende geld wil gebruiken. Dit type krediet is niet aangewezen voor specifieke aankopen, zoals de aankoop van een auto, een huis, of voor renovatiewerken, enz. Hiervoor bestaan andere, gunstigere kredieten.

Hoewel dit type krediet een gemakkelijke, snelle en flexibele optie kan zijn voor de kredietaanvrager, moet u toch rekening houden met hogere interestvoeten aangezien de financiële instelling niet over een waarborg beschikt in geval van wanbetaling. Desondanks is de persoonlijke lening zonder verantwoording vaak een interessant alternatief aangezien het geld snel beschikbaar is. Dit maakt het voor u mogelijk om gelijk welk project te financieren.

Zo’n krediet aangaan betekent echter niet dat u uw inkomsten niet moet bewijzen of dat u niet moet aantonen dat u kredietwaardig bent. Zoals bij elk ander krediet, moet u kunnen aantonen dat u over genoeg inkomsten beschikt om uw krediet af te lossen. De financiële instelling zal u vragen – zoals voor elk ander krediet – om bewijsmateriaal voor te leggen, zoals bijvoorbeeld uw loonstrookjes, uw bankuittreksels, enz. Uw kredietwaardigheid aantonen is een must voor het aangaan van om het even welk krediet.  Blijf trouwens weg van websites of “financiële instellingen” die u geld willen lenen zonder dat u uw inkomsten moet bewijzen, aangezien het hier zeker om een vorm van oplichterij gaat.

Om de interessantste aanbiedingen te vinden, moet u zeker gebruik maken van online simulaties. Aarzel ook niet om uw krediet online aan te vragen. De online simulaties vergemakkelijken het vergelijken en maken het voor u mogelijk om de interessantste interestvoeten op een persoonlijke lening te verkrijgen.

Vergelijking van persoonlijke leningen

Ik deel :