U bent hier : MijnFinanciën.be » Leningen » Persoonlijke lening

Persoonlijke leningen vergelijken !

Een lening op afbetaling om al uw projecten te financieren, zonder dat u een factuur of aankoopbewijs moet voorleggen.

Bepaal de persoonlijke leningen simulatie criteria

Bedrag
Looptijd
Er zijn persoonlijke leningen die met uw simulatie criteria overeen komen
Laatste verificatie : 16/02/2019.
AanbiederJKPPer maand
Buy Way
4,49%
€ 222,76
De nummer 1 in financiering op het verkooppunt in België
 • U kunt opteren voor een bescherming van uw krediet met een verzekering aangepast aan uw noden
 • U kunt uw krediet vervroegd aflossen
 • Van € 1250 tot € 20000 op een looptijd van 12 tot 48 maanden
Meer details
Cetelem
4,95%
€ 224,24
Zijn projecten uitvoeren  binnen de grenzen van uw budget uiteraard
 • Ik leen van 1.200€ tot 75.000€
 • Vaste looptijd van 12 tot 120 maanden ifv ge geleend bedrag
 • Voordelig rentevoet
Meer details
KBC Bank & Verzekering
4,95%
€ 224,24
Je lening op afbetaling voor alle doelen
 • Scherp tarief
 • Geen factuur nodig
 • Bedrag van 500,01€ tot 25.000€ op een looptijd van 12 tot 72 manden (afhankelijk van het geleende bedrag)
Meer details
Beobank
4,99%
€ 224,37
Een aantrekkelijke rentevoet voor kleine bedragen
 • Van 1.250€ tot 7.500€ op een looptijd van 12 tot 42 maanden
 • Offerte enkel geldig voor niet kredietklanten bij Beobank
 • U vraagt de Comfortlening Plus aan via deze website of in een agentschap met de code CLP180
Meer details
Cofidis
6,99%
€ 230,80
Cofidis stort het geld binnen 48 uur op de bankrekening van uw keuze
 • Van 5.001€ tot 50.000€
 • Looptijd van 12 tot 120 maanden
Meer details
Partners Finances
Partners Finances
7,49%
€ 232,41
Partners Finances Persoonlijke lening om uw projecten tot 100% te financieren
 • Van € 5.000 tot € 100.000
 • Periode van 12 tot 120 maanden (afhankelijk van het geleende bedrag)
Meer details
Santander
9,95%
€ 240,32
Flexibel en op een vlotte manier geld lenen
 • Van € 2.500 tot € 50.000
 • Periode van 12 tot 120 maanden (afhankelijk van het geleende bedrag)
 • Alles gaat online
Meer details
Auxifina
9,99%
€ 240,45
Discreet en snel oplossing en behandeling van uw dossier
 • van 2.500€ tot 70.000€
 • looptijd van 24 tot 84 maanden
Meer details
Credivite
9,99%
€ 240,45
Maak uw dromen waar!
 • Van 500€ tot 90.000€
 • Looptijd van 12 tot 240 maanden (ifv ge geleend bedrag)
Meer details
Kredietpartner
Kredietpartner
9,99%
€ 240,45
Zeer veilig en betrouwbaar
 • Van 500€ tot 90.000€
 • Looptijd van 12 tot 240 maanden (ifv ge geleend bedrag)
Meer details
Beobank
10,00%
€ 240,48
Snelle afhandeling en een specialist aan uw zijde
 • Van 2.500€ tot 75.000€ op een looptijd van 24 tot 84 maanden
Meer details
loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

U vindt deze persoonlijke lening simulatie tool gemakkelijk te gebruiken, nauwkeurig en compleet?

Laat uw vrienden en familie weten, het kan hen helpen, ongeacht hun financiële behoeften, door middel van een zonder doeleinde lening!

Alles wat je moet weten over persoonlijke kredieten en leningen op afbetaling om een juiste en geïnformeerde keuze te maken

Wat is een persoonlijke lening eigenlijk? Waarvoor wordt deze lening gebruikt?

De persoonlijke lening behoort tot de categorie consumentenkrediet. Het is een lening op afbetaling zonder bewijs dat kan worden aangegaan zonder een specifieke reden. In tegenstelling tot een lening die is toegewezen aan een bepaalde uitgave (zoals een autolening), moet dit type krediet niet worden verantwoord. Het is daarom niet nodig om een aankoopbewijs (factuur, bestelbon, enz.) voor te leggen om een aanvraag in te dienen.

Een persoonlijke lening is een consumentenlening voor alle mogelijke doeleinden. Aangezien u zich niet moet verantwoorden waarvoor u dit geld zal gebruiken, beschikt de financiële instelling over weinig waarborgen. De voorwaarden van zo’n lening zijn dus vaak minder aantrekkelijk dan de leningen die bedoeld zijn voor een welbepaalde aankoop.

Indien u zich engageert om het bedrag af te lossen, zal de desbetreffende instantie u de lening toekennen. Dat wil zeggen dat u een geldbedrag leent dat u vervolgens terugbetaalt door maandelijkse betalingen gedurende een vaste periode en volgens een vaste rente.

Hoeveel kun je lenen en voor hoe lang?

Om uw persoonlijke lening aan te vragen, moet u het bedrag kiezen dat u wilt lenen en de duur van de terugbetalingen volgens de limieten van de kredietgever. De maximale duur waartoe u toegang hebt, is gerelateerd aan de gekozen hoeveelheid. Bekijk de bovenstaande simulatie om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van elke persoonlijke lening.

Zodra u heeft bepaald hoeveel geld nodig is om aan uw behoeften te voldoen, is het vaak verstandig om iets meer te lenen dan u nodig heeft om langere terugbetalingsperioden te bereiken en zo het bedrag van uw terugbetalingen te verminderen.

Hoe kunt u geld uit een persoonlijke lening gebruiken?

Het belangrijkste voordeel van een persoonlijke lening zonder bewijs is om het geld te kunnen lenen zoals u wilt. U kunt er een project, een aankoop, een vakantie, een bruiloft, rekeningen of uw belastingen met betalen,...

Lening voor alle doeleinden

Een lening op afbetaling zonder bewijs is een lening voor alle doeleinden. Dit betekent dat u het voor al uw persoonlijke behoeften kunt gebruiken, de enige uitzondering is de aankoop of constructie van onroerend goed.

Lening voor een huwelijk

Dit is gewoon een persoonlijke lening zoals elke andere en wordt zelden afzonderlijk voorgesteld. Lenen voor uw bruiloft is om uzelf in staat te stellen de betalingen in verschillende maandelijkse termijnen te spreiden voor de organisatie van de receptie, de huur van de bruidssuite, om uw huwelijksreis te financieren, of om een mooie bruidsjurk of smoking te kopen, ...

Lening voor een huwelijk

Vakantielening

Meestal is de vakantielening precies hetzelfde product als de persoonlijke lening. Het wordt dan gepresenteerd onder een andere naam (reislening, vakantie krediet,...) voornamelijk omwille van marketingredenen.

Sommige financiële organisaties passen echter een hogere rente toe wanneer u leent om uw vakantie te financieren.

Vakantielening

Aankoop van digitale toestellen

Met een krediet zonder bewijs kunt u ook alle mogelijke digitale apparaten aankopen. Er zijn echter in deze categorie leningen die specifiek aan dit doel zijn gewijd en die interessanter zijn. We kunnen als voorbeeld het digitale krediet van HelloBank nemen. In combinatie met een lage rente is deze formule de perfecte oplossing om de aankoop van uw toekomstige computer, smartphone, of televisie, ... te financieren!

Digitale toestellen lening

Studie financiering

Je komt niet in aanmerking voor een studiebeurs en je hebt een boost nodig om je studie te financieren; betaling van het schoolgeld, aankoop van boeken, uitwisselingsprogramma in het buitenland of de huur van een kot? Je kan een persoonlijke lening afsluiten om uw studies te financieren. Dit is een vrij veel voorkomende praktijk in de Verenigde Staten, maar nog niet echt in Europa. Creëer voor jezelf de juiste omstandigheden om te schitteren in je verdere carrière!

Studie financiering

Wie kan zo’n persoonlijke lening aangaan? Hoeveel tijd vergt het om een antwoord te bekomen?

Net als alle consumentenkredieten kan een persoonlijke lening alleen worden verstrekt aan een persoon of een natuurlijke persoon die hoofdzakelijk in eigen naam handelt. De aanvrager moet de wettelijke leeftijd hebben en zijn gebruikelijke verblijfplaats moet in België zijn.

Om uw lening te verkrijgen, heeft de kredietgever (of zijn tussenpersoon) de plicht om uw terugbetalingscapaciteit te beoordelen. Hij zal het kredietcentrum moeten bevragen en u vragen moeten stellen over uw financiële situatie (inkomsten, uitgaven, e.d.,...). Als na het analyseren van uw dossier de kredietgever twijfels heeft over uw kredietwaardigheid, kan hij beslissen u geen krediet te verlenen.

Is een persoonlijke lening hetzelfde als een snel krediet?

Verwar de persoonlijke lening niet met de kasreserve, ook wel bekend als "snel krediet". Het is ook een financieel product dat tot de categorie consumentenkrediet behoort en dat, net als de persoonlijke lening, geen bewijs van gebruik vereist.

De verwarring komt voort uit het feit dat het verkrijgen van een persoonlijke lening heel snel kan worden gedaan, vooral wanneer u zich via het Internet aanmeldt.

Verzekering voor uw persoonlijke lening?

Een lening op afbetaling kan worden gedekt door een verzekering. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de afbetaling van de maandelijkse bedragen te garanderen in geval van verlies van werk (meestal beperkt in de tijd) of in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Maar ook de totale terugbetaling van uw krediet in geval van totale arbeidsongeschiktheid, invaliditeit of overlijden kan verzekerd worden.

Denk goed na bij het aanvragen van uw lening, want een verzekering is vaak verre van overbodig.

Wat als u uw krediet niet kunt terugbetalen?

Als u meerdere kredieten in uitvoering heeft, kunt u overwegen om de lening consolidatie-oplossing te overwegen. Deze operatie maakt het vaak mogelijk om het totale bedrag van de maandelijkse afbetalingen te verminderen.

Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de financiële instelling die u uw lening heeft gegeven om een betalingsfaciliteit aan te vragen. Voor meer gecompliceerde situaties waarbij meerdere kredietverstrekkers betrokken zijn, kunt u gebruikmaken van schuldbemiddeling of schuldenregeling.

Een online aanvraag tot afbetaling indienen: eenvoudig en volledig vrijblijvend!

Uw persoonlijke lening online aanvragen laat u toe om niet alleen een betere rentevoet te bekomen, maar ook om de procedure te versnellen. Elke aanvraag is volledig vrijblijvend, dus aarzel zeker niet om een concrete offerte aan te vragen.

De verschillende stappen zijn:

 1. Beslis welk bedrag u wilt lenen,
 2. Bereken uw persoonlijke lening online, en vraag deze lening ook online aan,
 3. Uw dossier wordt geanalyseerd en indien uw aanvraag aanvaard wordt, dan zal er een contract naar uw huis verstuurd worden,
 4. Stuur het ondertekende exemplaar per post terug,
 5. Het geld wordt op uw rekening gestort.
Newsletter

Schrijf u nu in om gratis onze nieuwsbrief per email te ontvangen!

“Op de hoogte blijven en vergelijken maakt het voor u mogelijk om geld te besparen en om op een efficiënte manier om te gaan met uw persoonlijke financiën."

Houdt u niet van spam? Wij ook niet ! We gebruiken uw emailadres louter voor het vermelde doeleinde, namelijk onze nieuwsbrief naar u versturen. Uw email zal in geen enkel geval verstrekt worden aan derden.

>> Meer informatie over de verwerking van uw gegevens <<