MijnFinanciën.be » Leningen

Vergelijk alle types van leningen en kredieten voor alle uw projecten

Leningen vergelijken? Voer simulaties uit voor al uw kredietaanvragen op basis van uw specifieke behoeften

U droomt ervan om een bepaald project of een bepaalde behoefte te verwezelijken, maar u heeft een financieel duwtje in de rug nodig. Voordat u deze projecten kan verwezelijken, moet u eerst en vooral nadenken over de meest geschikte kredietvorm. MijnFinanciën.be heeft de beste aanbiedingen voor de leningen op afbetaling en kredieten in België verzameld en heeft deze gebundeld in 3 verschillende categoriën: diegene voor uw voertuig, voor uw woning of kredieten en leningen om elk ander persoonlijk project te financieren. Leningen vergelijken doet u hier gemakkelijk en eenvoudig!

Om uw keuze te vergemakkelijken, kan u de verschillende simulaties vergelijken die steeds de beste rentevoet en de beste voorwaarden van het moment in de verf zetten. Voor diegenen die eerder hun uitstaande leningen willen optimaliseren, vergelijken wij de verschillende aanbiedingen voor het samenvoegen van leningen.

Alle leningen en kredieten op afbetaling

Heeft u geld nodig om een bepaald project te verwezenlijken of wilt u gewoon over wat meer geld beschikken? De lening op afbetaling (zonder specifiek doel) is het ideale consumentenkrediet hiervoor: deze lening maakt het mogelijk om allerlei projecten te verwezelijken zonder dat u het gebruik van het geld moet verantwoorden of zonder dat u een factuur moet voorleggen. Hierin verschilt de lening op afbetaling van een autolening, een motorlening, enz. U leent dus geld voor uw persoonlijke behoeftes. Wilt u liever geen geld opnemen van uw spaarrekening, wilt u over een marge beschikken voor onvoorziene uitgaven of wil u gewoon even genieten: de geldreserve (of revolving credit) is de ideale oplossing! U kan naar eigen wens geld opnemen uit deze geldreserve en op uw eigen ritme de lening aflossen.

De Persoonlijke lening

Een lening op afbetaling, zonder een welbepaald doel. Deze lening wordt afgesloten om grote kosten te financieren, om aankopen te doen of om andere projecten te bekostigen.

Persoonlijke lening

De Geldreserve

De geldreserve is een flexibele kredietvorm. Wat u terugbetaalt, kan nadien terug opgenomen worden.

Geldreserve

Al de kredieten en leningen voor de aankoop van een voertuig

Het is mogelijk om bijna elk type voertuig te financieren met een lening op afbetaling. De leningen vergelijken voor een motorfiets, een bestelwagen of voor een mobilhome / camper? Dit zijn meestal klassieke autoleningen. Financiële instellingen bieden zelden of nooit specifieke financieringsoplossingen voor deze voertuigen. Indien u een tweedehandsvoertuig wil kopen, zal u vermoedelijk een persoonlijke lening moeten aangaan, met uitzondering voor de tweedehandswagens die over hun eigen financieringsformule beschikken.

De Autolening

Autoleningen voor nieuwe auto’s of tweedehandswagens tegen de beste rentevoet met maandelijkse afbetaling.

Autolening

De Motorlening

Om uw nieuwe of tweedehands motorfiets te financieren, is de motorlening de perfecte oplossing.

Motorlening

Een motorhome financieren

De beste aanbiedingen om de aankoop van uw mobilhome te financieren. Leningen op lange termijn zijn mogelijk.

Motorhome financiering

Een lening voor een bestelwagen

Een overzicht van de beste leningen om uw bestelwagen of lichte vrachtwagen te financieren.

Bedrijfsvoertuig lening

De Oldtimer lening

Specifieke kredietoplossingen om de aankoop van een oldtimer te financieren.

Oldtimer lening

Lening voor elektrische fiets

Elektrische fietslening nodig? Vergelijk en bespaar geld! Vind het beste tarief voor uw elektrische fietslening via onze simulatie en vergelijkingstabel!

Elektrische fietslening

Alle woonkredieten

Om uw woning te renoveren of te verbouwen, kan u een beroep doen op een renovatielening, die u een betere rentevoet biedt dan een persoonlijke lening op afbetaling. Om uw interieur  op te frissen, nieuwe meubels te kopen of om uw woning te schilderen, kan u een beroep doen op de decoratie- of interieurlening. Deze lening kan zowel aangevraagd worden door eigenaars als door huurders. Leningen vergelijken voor renovatie of verbouwing is gemakkelijk en eenvoudig via MijnFinanciën.be.

De Renovatielening

Voor de verbouwing of renovatie van uw huis of appartement.

Renovatielening

De Decoratie – of interieurlening

Om het interieur van uw huis of appartement op te frissen.

Decoratie lening

Het samenvoegen van leningen

Het samenvoegen van leningen is een vorm van lening op afbetaling die u toelaat om uw lopende kredieten samen te voegen ten einde uw kredietkosten te optimaliseren. Dankzij deze nieuwe lening zal u kunnen genieten van nieuwe, voordeligere voorwaarden en van een aangepaste rentevoet. Uw maandelijkse aflossing zal hierdoor verminderen.