U bent hier : MijnFinanciën.be » Bedrijf » Moneyou
Moneyou

Moneyou

Moneyou is een online mobiele bank die het beheer van uw financiën vereenvoudigt. Moneyou is strikt genomen een handelsmerk van ABN AMRO BANK N.V. met meer dan 200 jaar ervaring en internationale aanwezigheid in meer dan 20 landen. Deel uitmaken van een sterke groep maakt van Moneyou een betrouwbare oplossing voor uw bankzaken. Niet toevallig hebben al meer dan 500.000 klanten besloten hem te vertrouwen.

Met de online tools van Moneyou kunt u uw spaargeld gratis en volledig onafhankelijk beheren. De door Moneyou voorgestelde producten aan particulieren zijn transparant en toegankelijk. Het beheer ervan wordt dus vereenvoudigd en ze worden in verschillende formules afgewezen om zich aan te passen aan de behoeften van elke formule. Als u beslist een rekening bij Moneyou te openen, gaat het erg snel in minder dan 5 klikken!

De financiële producten van Moneyou die we hebben vergeleken

Hieronder vindt u een overzicht terug van de financiële producten die aangeboden worden door Moneyou. Deze producten hebben we gebundeld in functie van het soort product.

De spaarproducten van Moneyou

Interest Rate
Direct Sparen Spaarrekening Moneyou0,20 %Meer info
Plus Sparen Spaarrekening Moneyou0,36 %Meer info
Flex Sparen Spaarrekening Moneyou0,25 %Meer info