MijnFinanciën.be » Bedrijf » bpost bank
bpost bank

bpost bank

Iedereen kent bpost voor zijn uitgebreide netwerk van postkantoren verspreid in heel België. Maar bpost is ook "bpost bank", d.w.z. een bank waar u oplossingen vindt voor uw rekeningen, leningen, verzekeringen en investeringen.

Het motto "de klant staat in het middelpunt van alle aandacht" krijgt hier zijn volle betekenis. De filosofie van bpost banque is inderdaad om al te technische jargons te vermijden om een duidelijke en geruststellende communicatie met zijn klanten aan te nemen. De beschikbaarheid en nabijheid van adviseurs in de 660 kantoren in België versterken ook het gevoel van veiligheid.

Het is een moderne bank waar menselijk contact essentieel blijft, maar die ook een "Mobile Banking"-applicatie, een "PC Banking"-applicatie en natuurlijk zelf bankiermachines aanbiedt. Zo kunnen klanten overal gemakkelijk toegang krijgen tot informatie over hun financiële producten en deze onafhankelijk beheren.

De financiële producten van bpost bank die we hebben vergeleken

Hieronder vindt u een overzicht terug van de financiële producten die aangeboden worden door bpost bank. Deze producten hebben we gebundeld in functie van het soort product.

De leningen op afbetaling en de kredieten van bpost bank

JKP
Ecologisch renovatielening bpost bank1,59 % Meer info
Renovatielening bpost bank2,99 % Meer info
Tweedehandswagen lening bpost bank4,99 % Meer info
Autolening bpost bank1,99 % Meer info
Leningen samenvoegen bpost bank4,90 % Meer info
Persoonlijke lening bpost bank4,90 % Meer info